Wysłany: 2007-05-14, 16:02 Niedobory witaminowe podczas stosowania Thermal Pro
Chciałabym się dowiedzieć jaki preparat witaminowy jest dobry ,żeby uzupelnić niedobory witaminowe podczas diety z Thermal Pro Evolution. Dokladnie chodzi o uzupełnienie mikro i makroelementów oraz elektrolitów, czy jest jeden produkt mający to wszystko? Jesli nie to jakie preparaty mam brać, słyszałam o Multi Tabs, czy żeczywiście ma to wszystko wraz z elektrolitami? Proszę oodpowiedz
Rzeczywiście stosując spalacz tłuszczu, jakim jest preparat Thermal Pro Evolution, należy uzupełniać dietę w preparaty witaminowo-mineralne.
Bardzo dobrym polecanym przez lekarzy preparatem tego typu jest Supradyn. Jest to preparat witaminowo-mineralny, przeznaczony dla osób aktywnych.
Jeżeli chodzi o połączenie witamin, minerałów oraz elektrolitów to jest to możliwe jedynie w formie płynnej. Takim przykładem może być Nutridrink , który ma zastosowanie w rekonwalescencji, podczas hospitalizacji lub przez osoby mające problemy z przyjmowaniem pokarmów.
Jeśli odżywia sie Pani regularnie, a przy tym stosuje Thermal Pro Evolution, polecamy jedynie uzupełnienie diety w dobry preparat witaminowo-mineralny, w celu uzupełnienia ubytków soli mineralnych i witamin, jakie wywołują spalcze tłuszczu.
Dziękuje za odpowiedz, mam jeszcze jedno pytanie .
Czy dobrze rozumiem, regularnie sie odżywiając wystarczy np. Supradyn, a elektrolity nie są konieczne...? (pije dużo wody mineralnej nie gazowanej ) Czy ta witamina jest bez recepty?I czy osoby uczulune na pyralgine mogą to używać? Ktoś polecił mi ostatnio również witamin pultiple sport i do tego magnez + żelazo, dieta wysokobiałkowa - wydawało mi się coś za dużo tego dlatego piszę do Pana. Proszę o odpowiedź.
Czy dobrze rozumiem, regularnie sie odżywiając wystarczy np. Supradyn, a elektrolity nie są konieczne...?
Tak, jeżeli odżywia się Pani prawidłowo Supradyn jako suplement diety uzupełniający niedobory mineralno-witaminowe powinien wystarczyć.
Naomi napisał/a:
Czy ta witamina jest bez recepty?
Oczywiście - można ją nabyć np w naszej aptece internetowej www.apte.pl
Naomi napisał/a:
I czy osoby uczulune na pyralgine mogą to używać?
Nie ma żadnych przeciwwskazań
Naomi napisał/a:
Ktoś polecił mi ostatnio również witamin pultiple sport i do tego magnez + żelazo, dieta wysokobiałkowa - wydawało mi się coś za dużo tego dlatego piszę do Pana.
Magnez jak najbardziej można do tego przyjmować, nawet jest wskazany. Jednym z lepszych preparatów magnezu z witaminą B6 (zwiększa wchłanianie magnezu) jest Magvit B6 .
Jeżeli chciałaby Pani zastosować dietę wysokobiałkową i chce Pani profesjonalnie zając się uprawianiem sportu (a tylko wtedy stosuje się wyżej wymienione przez Panią suplementy) radzimy skontaktować sie z dietetykiem, tudzież trenerem na specjalistycznej siłowni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum