>>> witam, mam takie pytanie ,czy znacie taki lek , preparat który pozwoliłby mi cieszyc sie ze stosunku dłużej niż obecnie , znaczy jako młody facet troche się zle czuje jak po 10 min dochodze do ... a myśle że są takie leki , pytałem u kolegów doradzali mi ... lecz to narkotyk więc tego nie chce , chciałbym przynajmniej 45 min cieszyć sie z udanego sexu >>> Pietru
Witam,
na początku pragnę zapewnić Pana, że 10 minutowy stosunek jest jak najbardziej prawidłowy
Istnieją oczywiście preparaty umożliwiające wydłużenie czasu stosunku, jak prezerwatywy zawierające środek znieczulający (np. Durex Performa, New CARESS Strength ), maści i kremy ze środkiem znieczulającym (po ich użyciu wymagana jest prezerwatywa).
Inne sposoby to np.:
-lampka wina przed stosunkiem - należy jednak pamiętać, że zbyt duża ilość alkoholu może zahamować całkowicie wytrysk
-zmęczenie fizyczne połączone z gorącą kąpielą
Najlepszą metodą będzie jednak pozbycie się kompleksów i nabranie większej pewności siebie - to klucz do udanego życia seksualnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum