zrobiłam kolejny test- inna firma i rano wykazał brak ciąży dosłownie po chwili zaczerwieniła sie linia kontrolna a linia T nie pojawiła się nawet po kilku godzinach. Wczoraj miałam jeszcze dość rzadki śluz, dziś pojawił się biały i gesty. czy może to oznaczać ze zbliża mi się okres? Od godziny delikatnie bolą mnie jajniki.
witam
proszę o radę.
moją dziewczynę bolał brzuch parę dni po okresie (okres prawidłowy nie spóźniony) wiec postanowiła, że zrobi test ciążowy (była pewna że nic nie będzie dlatego bez żadnych obaw go zrobiła) i wyszedł pozytywnie,
w miesiącu kochaliśmy się po dniach płodnych. Ogólnie ma problemy z tarczycą.
Czy możliwe ze wynik jest błędnych?
Proszę o rade co mamy zrobić?
oczywiście, że wynik testu może być błędny (jak również w tym wypadku wynik może być prawidłowy) - tylko lekarz ginekolog jest w stanie w 100% potwierdzić lub wykluczyć ciążę - radzimy niezwłocznie skontaktować się z lekarzem
jak najbardziej choroba może mieć wpływ na opóźniający się okres (nie wiem, o jakim opóźnieniu tutaj mówimy) - jeżeli w najbliższym czasie okres Pani nie powróci, radzę udać się do lekarza ginekologa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum