Kiedyś w mojej aptece kupiłem proszek zasadowy (nie pamiętam nazwy ani producenta) na odkwaszenie organizmu, czy w waszej ofercie jest taki proszek? Nie mogę go odszukać. A jak nie ma jest szansa aby znalazł się w apte.pl?
Witam!
Proszek zasadowy + sporo innych leków zamówionych (mam nadzieję, że z tym dodatkowym zamówieniem też się uda). Jak widzicie to o co proszę to zamawiam. W najbliższym czasie chciałbym zrobić kurację POLLENEM (Pyłek pszczeli) jest szansa aby znalazł się w Waszej ofercie?
Adminie spokojnie, nie musicie się spieszyć, zamówienie złoże dopiero w sierpniu.
Ps. Jak widziecie jestem bardzo wybrednym ale i zorientowanym klientem i stąd moje pytanie czy produkty o które proszę (np. Olimpu) czy biorę tylko ja czy może jednak polecilem dobre produkty i macie dobrą ich sprzedaż. Oczywiście nie pytam o szczegóły handlowe ale tak ogólnie.
Pozdrawiam serdecznie
staramy się dodawać do naszej oferty coraz to więcej nowych produktów, czy to polecanych/proponowanych przez Państwa poprzez aptekę internetową, czy też obserwując zainteresowanie pacjentów w naszych aptekach stacjonarnych.
Na pewno nie zbagatelizujemy żadnej propozycji dodania nowego produktu i zawsze staramy się dodawać je w jak najkrótszym czasie.
Co do zainteresowania produktami wskazanymi przez Pana przez inne osoby, to trudno na dzień dzisiejszy to stwierdzić - myślę, że musi upłynąć więcej czasu, aby móc wyciągnąć z tego jakieś statystyki
Adminie takie pytanie. Dlaczego przy większości opisów leków nie podajecie dawkowania? Wg wnie ważne jest choćby z powodu przeliczenia jaki preparat wychodzi ekonomiczniej, bo nie zawsze to co jest tańsze jest faktycznie bardziej opłacalne.
Pozdr.
opisy są sukcesywnie zmieniane i dodawane do nich najpotrzebniejsze informacje - jeżeli natomiast nie znajdzie Pan wystarczających informacji w opisie danego preparatu, proszę o kontakt najlepiej mailowy z naszą apteką - na pewno ktoś poda więcej informacji na ten temat
Witam!
Zamówienie złożone, tylko niemiłą niespodziankę zrobiliście. Rozumiem, że zmieniło się Rozp. Min. Zdr. odnośnie przewożenia przesyłek, ale skoro zrezygnowaliście z usług poczty i korzystacie z Opek, to niełądnie, że wzrost kosztów przesyłki spadł wyłącznie na klinentów. Było 7 zł, jest 12 (przedpłata na konto) wzrost o ponad 70%. Opłacalność zamawiania przez internet jest dużo mniejsza i na 100% odczujecie spadek zamówień. Czy zamierzacie coś z tym zrobić?
przykro nam z tego powodu, ale nie mieliśmy innego wyjścia. Sposób dostarczania przesyłek musiał zostać zmieniony, a co za tym idzie, wzrosły koszta z tym związane.
Nie chcieliśmy z tego powodu podnosić cen naszych preparatów, stąd taka cena za dostarczenie przesyłek.
Nowością jest jednak darmowa przesyłka przy zakupach na kwotę powyżej 300zł i zapłacie przelewem na konto - do których zachęcamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum