dodaj nas do ulubionych kontakt z administratorem forum kontakt z apteką
Apteka

FAQFAQ  SzukajSzukaj RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Propozycje
Autor Wiadomość
djfafa 

Wysłany: 2008-06-14, 16:00   

Witam ponownie :)

Kiedyś w mojej aptece kupiłem proszek zasadowy (nie pamiętam nazwy ani producenta) na odkwaszenie organizmu, czy w waszej ofercie jest taki proszek? Nie mogę go odszukać. A jak nie ma jest szansa aby znalazł się w apte.pl?

Pozdrawiam

@Adam 

Wysłany: 2008-06-14, 19:52   

Witam,

niestety na chwilę obecną nie mamy w swojej ofercie tego preparatu, ale oczywiście postaramy się go wprowadzić w jak najkrótszym czasie.

O tym fakcie jak zwykle będziemy informować.

djfafa 

Wysłany: 2008-06-14, 21:14   

Dziękuję za odp.

@Adam 

Wysłany: 2008-06-19, 15:58   

Witam,

Proszek zasadowy jest już dostępny w naszej ofercie.

djfafa 

Wysłany: 2008-06-23, 09:14   

Dziękuje bardzo! Przy najbliższym zamówieniu na pewno znajdzie się na mojej liście!
Pozdr.

djfafa 

Wysłany: 2008-06-29, 21:04   

Witam!
Proszek zasadowy + sporo innych leków zamówionych (mam nadzieję, że z tym dodatkowym zamówieniem też się uda). Jak widzicie to o co proszę to zamawiam. W najbliższym czasie chciałbym zrobić kurację POLLENEM (Pyłek pszczeli) jest szansa aby znalazł się w Waszej ofercie?

@Adam 

Wysłany: 2008-06-30, 20:32   

Witam,

oczywiście jest szansa, aby Pollen znalazł się w naszej ofercie - postaramy się, aby było to w jak najkrótszym czasie.

O tym fakcie będę oczywiście informował.

djfafa 

Wysłany: 2008-07-01, 08:16   

Adminie spokojnie, nie musicie się spieszyć, zamówienie złoże dopiero w sierpniu.
Ps. Jak widziecie jestem bardzo wybrednym ale i zorientowanym klientem i stąd moje pytanie czy produkty o które proszę (np. Olimpu) czy biorę tylko ja czy może jednak polecilem dobre produkty i macie dobrą ich sprzedaż. Oczywiście nie pytam o szczegóły handlowe ale tak ogólnie.
Pozdrawiam serdecznie

@Adam 

Wysłany: 2008-07-01, 10:23   

Witam,

staramy się dodawać do naszej oferty coraz to więcej nowych produktów, czy to polecanych/proponowanych przez Państwa poprzez aptekę internetową, czy też obserwując zainteresowanie pacjentów w naszych aptekach stacjonarnych.

Na pewno nie zbagatelizujemy żadnej propozycji dodania nowego produktu i zawsze staramy się dodawać je w jak najkrótszym czasie.

Co do zainteresowania produktami wskazanymi przez Pana przez inne osoby, to trudno na dzień dzisiejszy to stwierdzić - myślę, że musi upłynąć więcej czasu, aby móc wyciągnąć z tego jakieś statystyki ;)

@Adam 

Wysłany: 2008-07-02, 14:05   

Witam,

preparat POLLEN jest już dostępny w naszej ofercie.

djfafa 

Wysłany: 2008-07-04, 06:29   

Dziękuje bardzo! Przy następnym zamówieniu na pewno znajdzie się w moim koszyku.

djfafa 

Wysłany: 2008-07-15, 18:55   

Adminie takie pytanie. Dlaczego przy większości opisów leków nie podajecie dawkowania? Wg wnie ważne jest choćby z powodu przeliczenia jaki preparat wychodzi ekonomiczniej, bo nie zawsze to co jest tańsze jest faktycznie bardziej opłacalne.
Pozdr.

@Adam 

Wysłany: 2008-07-16, 09:13   

Witam,

opisy są sukcesywnie zmieniane i dodawane do nich najpotrzebniejsze informacje - jeżeli natomiast nie znajdzie Pan wystarczających informacji w opisie danego preparatu, proszę o kontakt najlepiej mailowy z naszą apteką - na pewno ktoś poda więcej informacji na ten temat

djfafa 

Wysłany: 2008-08-15, 10:15   

Witam!
Zamówienie złożone, tylko niemiłą niespodziankę zrobiliście. Rozumiem, że zmieniło się Rozp. Min. Zdr. odnośnie przewożenia przesyłek, ale skoro zrezygnowaliście z usług poczty i korzystacie z Opek, to niełądnie, że wzrost kosztów przesyłki spadł wyłącznie na klinentów. Było 7 zł, jest 12 (przedpłata na konto) wzrost o ponad 70%. Opłacalność zamawiania przez internet jest dużo mniejsza i na 100% odczujecie spadek zamówień. Czy zamierzacie coś z tym zrobić?

@Adam 

Wysłany: 2008-08-20, 00:11   

Witam,

przykro nam z tego powodu, ale nie mieliśmy innego wyjścia. Sposób dostarczania przesyłek musiał zostać zmieniony, a co za tym idzie, wzrosły koszta z tym związane.

Nie chcieliśmy z tego powodu podnosić cen naszych preparatów, stąd taka cena za dostarczenie przesyłek.

Nowością jest jednak darmowa przesyłka przy zakupach na kwotę powyżej 300zł i zapłacie przelewem na konto - do których zachęcamy.

Odpowiedz do tematu