Hmm to jak bawimy się w doradzanie to jeszcze parę rzeczy wam doradze.
Po pierwsze na stronie apte macie takie coś jak nowości, ale okno jest nieaktywne, warto by było to uruchomić, zawsze moża sprawdzić co nowego dodaliście, ja np. u was już jakiś czas kupuje i chęcią bym zobaczył co dołożyliście do oferty. I druga sprawa te wasze beststelrery. Już chyba od roku są te same, raczej kiepsko świadczy to o waszej wiarygodności bo chyba nie powiecie mi że przez cały rok najlepiej się u was sprzedaje emulsja do kąpieli i że nic nowego nie dochodzi, nie ma żadnych zmian w dziesiątce.
Witam,
nowe produkty są wyświetlane pod każdym z oglądanych preparatów - np http://www.apte.pl/katego...sulek/3710.html - poniżej opisu produktu, w tabelce "Ostatnio dodane produkty:"
Jeżeli chodzi o Bestsellery, to faktycznie od jakiegoś czasu są te same produkty - niedawno to zauważyliśmy i cały czas szukamy przyczyny. Mamy nadzieję, że w najbliższym czasie problem zostanie rozwiązany.
Dziękujemy bardzo za uwagi i spostrzeżenia - na pewno z tych i ze wszystkich innych skorzystamy - Państwa zdanie jest dla nas najważniejsze.
Adminie Klarin Perfect i czosnek Olimpu mam już w przechowani, tylko mam takie pytanie czy jest szansa aby w waszej ofercie pojawił się preparat Olimpu VITA MIN - MULTIPLE SPORT?
Wielkie dzięki! Jestem pod wrażeniem waszej "wpspółpracy" z klientem. A żeby nie było, że tylko tak pisałem dla pisania, dziś albo najpóźniej jutro złożę zamówienie na produkty o które prosiłem.
Pozdrawiam serdecznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum