mam problem... waże mało 56 kg przy 176 cm wzrostu.... jem ile moge... ale ja mam chyba bardzo szybki metabolizm... co ja mam z tym zrobić...??? prosze o pomoc
Jeśli chodzi o środki powodujące zwiększenie masy ciała, to proponujemy odwiedzenie sklepu z odżywkami dla sportowców. Istnieje szereg preparatów zwiększających masę mięśniową. Przyjmowanie wyżej wymienionych środków, wraz z prowadzonymi ćwiczeniami poprawiającymi wygląd mięśni, powinno przynieść oczekiwany efekt. Sugerujemy siłownię lub basen - w przypadku młodego wieku raczej basen (proszę zwrócić uwagę, iż środki te nie powinny być odżywkami "na sterydach", lecz preparatami białkowymi).
W każdym przypadku radzimy skonsultować się z lekarzem, który stwierdzi, czy nie ma żadnych przeciwwskazań co do stosowania wspomnianych preparatów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum