dodaj nas do ulubionych kontakt z administratorem forum kontakt z apteką
Apteka

FAQFAQ  SzukajSzukaj RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zwiększenie masy ciała
Autor Wiadomość
Archiwum

Wysłany: 2006-02-24, 01:19   Zwiększenie masy ciała

Witam, mam pytanie, jestem osobą bardzo szczupłą (nie mam problemów ze zdrowiem, jestem szczupła po rodzicach) czy istnieje jekiś środek na lepszą przemianę materii albo na zwiększenie masy ciała oczywiście jakimiś naturalnymi środkami.Jem w dużych ilościach i nic nie widac po mnie a chciałabym trochę przybrać.Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedz

Autor: Kasia
Data: 29-03-05 17:55

@Adam 

Wysłany: 2006-02-24, 01:20   

Jeśli chodzi o środki powodujące zwiększenie masy ciała, to proponujemy odwiedzenie sklepu z odżywkami dla sportowców. Istnieje szereg preparatów zwiększających masę mięśniową, również dla kobiet. Niestety, preparaty te nie są aktualnie dostępne w naszych aptekach, więc wiedza o nich jest raczej "ogólna".
Przyjmowanie wyżej wymienionych środków wraz z prowadzonymi ćwiczeniami poprawiającymi wygląd mięśni powinno przynieść oczekiwany efekt. Sugerujemy siłownię lub basen - w przypadku młodego wieku raczej basen (proszę zwrócić uwagę, iż środki te nie powinny być odżywkami "na sterydach" lecz preparatami białkowymi).
W każdym przypadku radzimy skonsultować się z lekarzem, który stwierdzi czy nie ma żadnych przeciwwskazań co do stosowania wspomnianych preparatów.

Jeśli ktoś z odwiedzających nasze forum ma jakieś doświadczenia związane z poruszonym tematem, zapraszamy do podzielenia się swoimi radami i sugestiami.

Archiwum

Wysłany: 2006-02-24, 01:20   

Proponowałbym raczej preparaty węglowodanowe z białkiem... np. Top Mas firmy Olimp... plus normalna dieta i odrobina ruchu... samo białko spowoduje raczej stratę masy bo organizm będzie spalał tłuszcz:-)
pozdro
wojtek

Autor: Wojtek
Data: 10-08-05 00:48

Archiwum

Wysłany: 2006-02-24, 20:51   

a tam p*** farmazony z tymi odrzywkami ja znalazlem super program treningowy na budowanie masy wystarczy tylko scisle trzymac sie zasad ktore tam sa i mozna zrobic z siebie naprawde kozaka w ciagu 4 dni przybywa ci 1 kg. masy ale w miesnie czyli po miesiacu przybywa ci ok 6/7 kg. rzywego miesnia. Ja sie troche obijalem i w miesiac przybylo mi tylko 4kg. bo nie bardzo mialem czas na treningi, ale to i tak jest dobrze i to BEZ RZEADNYCH ODRZYWEK CZY KOKSU niekturzy maja takie same efekty jak jak ja prze kreatynie a ja bede miel to co wytrenuje przez dlugi czas a on po pary tygodniach wróci do tej samej postaci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to mnie niie w**** i nie pisz mi o jakichs odrzywkach co !!

Autor: Damian
Data: 16-08-05 14:57

Archiwum

Wysłany: 2006-03-16, 17:20   

Ja też strasznie chciałbym przytyć ale jakoś sam nie daję rady. Również jem duże ilości jedzenia ale nic to nie pomaga. Każdy odsyła ludzi do lekarza żeby się skontaktowac z nim. Byłem u lekarza ale on powiedział mi że jest przeciwnikiem stosowania jakichkolwiek preparatów. Więc kogo mam zapytać? A nie chcę brać jakiś środków które by mi zaszkodziły lub miałyby tragiczne skutki. Jeśli ktoś brał bezpieczne srodki proszę niech mi doradzi...

Autor: m@lci
Data: 16-03-06 13:03

@Adam 

Wysłany: 2006-03-16, 17:21   

Witamy!

Odpowiedź na to pytanie jest 3 posty wcześniej!

Jeśli chodzi o środki powodujące zwiększenie masy ciała, to proponujemy odwiedzenie sklepu z odżywkami dla sportowców, istnieje szereg preparatów zwiększających masę mięśniową. Przyjmowanie wyżej wymienionych środków wraz z prowadzonymi ćwiczeniami poprawiającymi wygląd mięśni powinno przynieść oczekiwany efekt. Sugerujemy siłownię lub basen - w przypadku młodego wieku raczej basen (proszę zwrócić uwagę, iż środki te nie powinny być odżywkami "na sterydach" lecz preparatami białkowymi).
W każdym przypadku radzimy skonsultować się z lekarzem, który stwierdzi czy nie ma żadnych przeciwwskazań co do stosowania wspomnianych preparatów.

Odpowiedz do tematu